News Ticker

Trending

Top Viral

Instagram

REPOST AND WIN!
.
Mempersembahkan.. filem HANTU WANGAN!! Filem seram komedi lakonan utama oleh Achey Kintang Kintung. First time Achey jadi Hero bro memang kering gusi dibuatnya!!.
.
REPOST Poster ini!! Anda berpeluang untuk memenangi voucher Pakaian @Malead dan Pomade dari @hipster_pomade yang bernilai Rm500!! Dan DUA ticket ke Primier Filem Hantu Wangan bersama selebriti kesayangan anda! Achey, Hairul and the gang see you there.!
.
Repost and win guys.!
.
Syarat2:
1. Repost
2. Letak Caption: #hantuwangan
3. Jgn privatekan instagram (untuk pilihan pemenang)
.
Jom tgk trailer dan update Hantu Wangan di  @hantu_wangan .!!
.
#hantuwangan #achey #filemmalaysia #astro #seramkomedi Apa! Hantu Jepun!!! Biar Betul wei Apa! Armann Mati! biar betul accident ke? Nak tahu kena tengok malam ni kul 11, episod 13 last la wei come on la dah habis musim pertama tau, tak perasan kan hehehe, tq tq tq for ur support we really appreciate. @jozlynnhanania @kazar35 @bellngasri @emyliadac #misterijenazah #episodakhir #seram #astroprima #mayahd #visionworks #ctgvision Kepada yang sakit lutut, mari mencuba, InsyaAllah boleh elok.... Ni gampang sangat ni 🤣 .
.
.

Lawak sial lu ni hahaha 🤣

Follow me on Twitter

Selebriti

Fesyen

Automotif