News Ticker

Nazim Othman & Belladally ( Istanbul )

Assalamualaikum bloggers , its me again 😁 fisrtly nak ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan yang pertama. Puasa jangan tak puasa tau 😏. okay kali ni I nak story tentang dua orang pasangan suami isteri yang sedang bercuti di Istanbul,Turkey 😍 nak tahu siapa . Jeng-jeng!!! ofcourselah Nazim Othman & Belladally πŸ’• nak tahu apa yang sweetnya , jom scroll gambar & video di bawah πŸ‘‡πŸ»Β auwww cute right 😍

“semoga masjid ini kekal terpelihara,amin”

okaylah sampai sini je nak belanja gambar mereka tapi yang penting korang kena tengok video ni . semasa Nazim Othman berkolaberasi dengan @cstproduction&@azamulashraff Β #keranacinta

​

​
​

​when he so fall in love with her until he said ” Dear @belladally, we might stumble & fall, but we could always get back up & continue running through life,stronger together πŸ’•

habis dah ke πŸ™€ actually belum lagi tapi kalau korang nak tengok bertapa indahnya percutian mereka di Istanbul,Turkey boleh laju-laju tengok instagram mereka @nazimothman & @belladally 🌹

-by nysamustafa-

About bedezoop (25 Articles)
Viral,Celebrity,Comedy,Film,Music,Food,Fashion,Travel,Automotive,Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: