News Ticker

Wawazainalrtw , Secretbywawazainal & Limawaktuhq by Wawa Zainal & Aeril Zafrel

Siapa sini peminat hindustan , angkat tangan πŸ‘†πŸ». actually bukan nak tunjuk cerita hindustan ke apa tapi jom kita layan pasangan suami isteri ni yang gemar dengan hindustan . bukan itu saja malah diorang siap buat koleksi baju raya tau.ini adalah serba sedikit baju raya by @wawazainalrtw πŸ’•dan kurta from @limawaktuhq 🌹

Tak lupa juga Wawa Zainal juga mempunyai rekaan tudung bawal satin & shawl yang sangat cantik by Β @secretbywawazainalΒ okaylah sampai sini sahaja , last sekali jangan lupa tengok video hindustan yang paling sweet ni . Sambil kita layan video mereka sambil tu scroll lah instagram mereka : @wawazainalrtw , @secretbywawazainal & @limawaktuhq . macam-macam pilihan ada tau , yang pasti cantik menarik tertarik memang devasssss πŸ’•

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: